Je hond is meer dan een trouwe metgezel: hij vormt een belangrijk deel van het gezin. Gevarieerde voeding vormt de basis voor een goede gezondheid. Je viervoeter verdient dan ook een gezonde, gevarieerde en volwaardige voeding! Daarom ontwikkelden wij Euro-Premium SENSATIONAL, volledig op maat van je hond. Een uitgebalanceerde voeding, rijk aan vers vlees of vis, aangevuld met een waaier aan verschillende soorten fruit, kruiden en volledig graanvrij. Deze voeding is rijk aan vers vlees/verse vis en er wordt maar één dierlijke eiwitbron (monoproteïne) gebruikt.

Binnenkort beschikbaar in 2 smaken

Euro-Premium SENSATIONAL zal binnenkort beschikbaar zijn in 2 smaken: Turkey & Salmon.

Turkey

De voeding is samengesteld uit een selectie van goed verteerbare ingrediënten, met kalkoen als enige bron van dierlijk eiwit. De aanwezige natuurlijke antioxidanten, afkomstig uit superfoods (goji bessen, frambozen en aronia bessen) ondersteunen een goede werking van het immuunsysteem.

Verkrijgbaar in Small Puppy (2,5 kg), Medium to Large Puppy (2,5 kg en 7,5 kg), Small Adult (2,5 kg) en Medium to Large Adult (2,5 kg en 7,5 kg).

Salmon

De voeding is samengesteld uit een selectie van goed verteerbare ingrediënten, met zalm als enige bron van dierlijk eiwit. De voeding is verrijkt met een combinatie van zalmolie en zonnebloemolie, wat leidt tot een ideale omega-3 en omega-6 verhouding.

Verkrijgbaar in Small Adult (2,5 kg) en Medium to Large Adult (2,5 kg en 7,5 kg).

Goed voor de darmflora

De gedroogde cichorei is een bron van inuline, die de werking van de darm zal ondersteunen. Yucca schidigera wordt toegevoegd om de ontlastingsgeur te verminderen.