Verander van taal

Waar vind je EURO-PREMIUM hondenvoeding?

Klik hier en zoek

SMALL PUPPY

Pups van verschillende rassen hebben andere en specifieke voedingsbehoeften en moeten dus aangepaste voeding krijgen. Pups van kleine rassen hebben een sneller metabolisme. Dit betekent dat ze meer energie nodig hebben voor een optimale ontwikkeling dan pups van grote rassen. Bij pups van grote rassen is de goede ontwikkeling van spieren, beenderen en gewrichten belangrijk. Daarom is het van belang om een gematigde groei na te streven met een aangepast eiwit- en calciumgehalte.

Voor alle rassen is het tijdens de groeiperiode zeer belangrijk dat uw pup voldoende wordt ondersteund in zijn hoge voedingsbehoeften en in de opbouw van een sterk immuunsysteem. De hoge hoeveelheid goed verteerbare dierlijke eiwitten en vetten ondersteunen de ontwikkeling van de spieren en vitale organen. De toevoeging van antioxidanten en prebiotica zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een sterk immuunsysteem en van een optimale spijsvertering. Een goede en evenwichtige voeding en de juiste lichaamsbeweging zijn essentieel voor uw pup en opgroeiende jonge hond.

Puppies hebben een hogere energiebehoefte dan volwassen honden, omdat ze heel wat energie nodig hebben om nieuwe weefsels aan te maken. Groei is een dynamisch proces: naarmate het volwassen gewicht benaderd wordt, zal de groei wat vertragen en zal dus ook de energiebehoefte veranderen

I love EURO PREMIUM!

I love EURO PREMIUM!